İddiaya göre, Suriye uyruklu Enver İ. isimli şahıs ile eşi Nedia H. ile şiddetli geçimsizlik yüzünden kısa süre önce ayrıldı. Çocuklarını alan kadın, Arnavutköy’de bulunan amcasının evine yerleşti. Bir süre sonra koca Enver İ. karısıyla konuşmak için gelerek zorla eşi Nedia H.’nin yaşadığı daireye girdi.
Burada, Nedia H.’yi darp ettikten sonra, yanında getirdiği bıçakla önce karısını ardından da 4 ve 6 yaşındaki iki oğlunu bıçakla boğazlarını keserek vahşice öldüren cani, polisler geldiğinde aynı bıçakla intihara kalkıştı.
Öldürülen anne ve çocukları yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Kendisini ağır yaralayan cani baba ise Arnavutköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
arnavutkoyden.com/Engin Akpınar
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.